12010195

SKU: 12010195
Price:
3,50 €
Qty.: - +
Vasksulfaat teeb puidu sinakas-rohekaks umbes paari-kolme kuuga ning samaaegselt kaitseb puitu. Vasksulfaat on pulbri kujul, mida lahustatakse vees. Vasksulfaat annab hea kaitse hallitus- ja mädanikseente vastu.
Kasutuskohad:
Puitpindade viimistlemine välitingimustes.
Ettevaatust: mürgine
 Kasutamisjuhend

Segatakse hoolikalt sooja vette, segamissuhe: 1kg vasksulfaati 10 l vett. Lahust kantakse puidule piisavalt palju, nii et puit märgub ja aine imendub puitu, vältida voolamist. Puitpinna lõplik toon tuleb esile umbes paari/kolme kuu pärast. Päikesevalgus intensiivistab pinna tooni muutust. Lõplikku tooni mõjutab ka puidu kvaliteet ja ladustamise aeg. Võimalusel testi tooni paar kuud enne lõplikku viimistlemist.  Kulu: saematejalile 4-5 m2 / 1 liiter, hööveldatud pinnale 8-10 m2 / 1 liiter. Kuivamisaeg: u. 3 tundi.

Similar products
Apelsini tärpentini saadakse apelsini koortest, toode ei sisalda kunstlikke lisaaineid. Loodusliku tootena laguneb tärpentin looduses maapinnas olevate mikroorganismide kaasabil. Apelsini tärpentin sobib linaõli, õlivärvi, vaha, männitõrva ning teiste õlil baseeruvate toodete lahjendamiseks. Tärpentini kasutatakse ka puhastusvahendina (näit.plekkide eemaldamiseks) ja desinfitseerimiseks. Pinnaviimistlusmaterjalide lahustina on tärpentin parim oma aeglase aurustumise töttu, tänu millele pinnaviimistlusmaterjal imendub sügavale pinna sisse ja jätab ühtlase viimistluskihi. Apelsini tärpentini lisaväärtuseks on tema meeldiv lõhn.
SKU: 15
12,50 €
SKU: 48468
From 5,69 €
Kaltsiumkarbonaat, valmistatud Carrara marmorist, eriti valge. Sobib täiteaineks värvile, pahtlitele.
SKU: 34
4,00 €
Jahvatatud vilgukivi mineraali peen pulber. Kasutatakse erinevates värvides (näiteks kaseiinvärvis) täiteainena. Annab värvile kaitse ultraviolettkiirguse eest, parandab värvi viskoossust ja mehaanilisi omadusi ning keemilisi omadusi, tõstab veekindlust.
SKU: 36
6,10 €
Raudvitrioli lahusega töötlemine annab puidule kauni ja vastupidava sinakas- või hõbehalli värvingu, kaitseb puitu seente eest ja tõstab puidu vastupidavust ilmastikuoludele.
Raudsulfaat segatakse sooja veega, 1 kg sulfaati/ 10 l vett. Lahust kantakse peale pintsliga, kuni puit märgub ja vedelik imendub puitu. Mõne tunniga puitpind tumeneb ning lõplik toon tuleb esile umbes paari-kolme kuu pärast. UV-kiirgusega (päikesevalgus) intensiivistab pinna tumenemist. Viimistletud puit muutub hallikaks/ sinakaks ainult välistingimustes päikese ja niiskuse koosmõjul. Ei sobi tulekaitsepeitsi/võõba alla.
Kulu:
- saematerjalile 4-5m²/ 1 liiter
- hööveldatud pinnale 8-10m²/1 liiter
SKU: 38
1,50 €